Graszodenprijs berekenen

Prijs graszoden
Gaat u een nieuw gazon aanleggen? Wilt u snel een mooie grasmat? Kwaliteitsgras waar u echt van kunt genieten? Bent u op zoek naar de perfecte graszoden voor in uw tuin? Bij Topgazon kunt u verschillende graszoden kopen. Wij geven u graag advies over de graszoden die het beste bij u en uw tuin passen. De laagste prijs voor topkwaliteit graszoden!

Graszodenprijs berekenen

Topkwaliteit graszoden
De hoogste kwaliteit graszoden vallen onder de A klasse. Betere graszoden dan dit vindt u nergens anders dan bij Topgazon. Al jaren verbouwen en leveren wij de beste graszoden van Nederland. De graszoden van A-kwaliteit kosten ? 2,- per vierkante meter.

Beste kwaliteit graszoden
Graszoden die net niet de A-kwaliteit hebben, vallen onder klasse B. Dit zijn mooie graszoden van een goede kwaliteit. De prijs van deze graszoden zijn ?1,50 per vierkante meter.

Graszoden berekeningstool
Een snelle berekening maken hoeveel graszoden u nodig heeft in uw tuin? Dit kan gemakkelijk met de hulp van de graszodenberekeningstool hiernaast. Zo weet u meteen wat u moet betalen voor uw graszoden. Het bestellen van graszoden bij Topgazon is eenvoudig. Wij leveren de graszoden bij u thuis af. Natuurlijk kunt u de graszoden ook bij ons halen.