Tuinaarde

Tuinaarde
Wilt u uw tuin opknappen en bent u op zoek naar tuinaarde van de allerbeste kwaliteit? Kies dan voor de gecertificeerde tuingrond hierbij krijgt u een schone grond verklaring.

Waarom tuinaarde kopen

– Alles compleet voor een prachtig gazon
– Goede kwaliteit

Alles compleet voor een prachtig gazon
U kunt niet alleen graszoden kopen, maar ook uw tuingrond. Het is belangrijk dat graszoden gelegd worden in goede aarde.

Goede kwaliteit
De tuingrond die verkocht wordt, is van uitstekend grondkwaliteit. Uw graszoden zullen nog beter groeien. De aarde die wij verkopen, zorgt voor een betere bodemstructuur in uw tuin. De tuingrond is speciaal door ons ontwikkeld.

Waarvoor aarde gebruiken
Zwarte aarde wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. U kunt de aarde gebruiken voor het leggen van graszoden, maar ook voor het planten van u bloemperk kunt u tuingrond gebruiken. Wilt u uw tuin opknappen en bent u op zoek naar tuinaarde van de allerbeste kwaliteit? Kom dan naar bij ons om uw tuingrond te kopen.

Tuinaarde kopen
De aarde van ons kunt u kopen in big bags. Dit zijn grote zakken met tuingrond van ongeveer 1100 kilo. Hoeveel grond u nodig heeft, is afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin. Wij adviseren u graag, wilt u schone aarde bestellen bij ons of heeft u vragen over de tuingrond? Neem dan telefonisch contact met ons op.